Prijave na tečaj (zaključeno)

Vabljeni na brezplačen tečaj za »video in content creatorje« (vsebine za YouTube in družbena omrežja). Namenjen je vsem, ki ste starejši od 15 let.

Na tečaju boste izboljšali svoje znanje pri izdelavi filmčkov za YouTube, Instagram, TikTok. Izkušeni mentorji vas bodo učili o scenografiji, režiji, snemanju, postavitvi lučk, zvoku, montaži, obdelavi fotografij, promociji na družbenih omrežjih itd. Izvedeli boste, kaj je dober kader, kako na posneto vpliva pravilno postavljena luč, kam dati mikrofon, kako prepričljivo igrati, kako dobro zmontirati posneto in kako dobiti čim več všečkov, sledilcev in tudi kakega sponzorja!

Po uspešno opravljenem tečaju boste usposobljeni za samostojno izdelavo video vsebin.

TEČAJ POTEKA V TREH SKLOPIH

Sklop 1 – PRODUKCIJA: pisanje scenarijev, nastop pred kamero, režija, snemanje, osvetlitev in ton
Sklop 2 – POSTPRODUKCIJA: montaža, obdelava slik, obdelava gibljivih grafik
Sklop 3 – PROMOCIJA IN FUNDRAISING: oglaševanje na družbenih omrežjih, zbiranje sredstev

Če vas zanima več vsebin, se lahko prijavite na vse sklope.

Ob koncu tečaja udelženci prejmejo potrdilo o zaključenem usposabljanju. Pogoj za pridobitev potrdila je opravljenih 40 ur usposabljanja.

!!! Učili se boste na čisto pravem setu za snemanje, kjer sicer poteka snemanje epizod za YT kanal Vamo tamo*. Spoznali boste celotno ekipo in se ji lahko čez čas pridružili kot ustvarjalci. Ali pa boste delali čisto svoje izdelke – po želji !!!

* Če vas zanima, kako poteka snemanje ter kakšne izzive pripravljamo, nam sledite na naših profilih na FB, IG: Vamo tamo – s tabo ter na TikToku: Vamo_tamo_s_tabo.

PRIJAVE

Prijavite se tako, da izpolnite obrazec.
Prijave zbiramo do 20. februarja 2022.
Pohitite, število mest je omejeno!

Vamo tamo – s tabo! sofinancirata Ministrstvo za kulturo Republike Slovenije in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.